Obrim les portes de les Escoles Bressol

Llar d'Infants l'Estel Blau

Per a que pogueu començar a coneixe’ns una mica us deixem alguns enllaços que volen obrir les portes de la Llar i mostrar-vos una mica més de la nostra llar i del nostre projecte!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!!

Video : ESTEL BLAU Document Estel Blau: MES INFO ESTEL BLAU Tour virtual per la Llar: PORTES OBERTES VIRTUAL

També podeu fer una ullada al nostre BLOG o a l’instagram de la Llar. @ll.i.estelblau.

PREINSCRIPCIÓ: Informació proces de preinscripció llar d’infants 

Solicitud preinscripció.

Si necessiteu que us resolguem algun dubte o voleu demanar la informació de preus contacteu al correu estelblau@estelblau.net / jardiinfantsestelblau@gmail.com. o al telefon 93.2634574.


Llar d’Infants Municipal La Ginesta

PORTES OBERTES GINESTA22 (002)


EBM La Casa dels Arbres

L’EBM La Casa dels Arbres

Per conèixer la nostra escola, hem preparat dos dies diferenciats:

 - Dijous 21 d’abril a les 17.30h, amb format online. En aquesta sessió s’explicarà el projecte educatiu i la normativa del procés de preinscripció; i  cal reservar  cita prèvia per telèfon o correu electrònic. L’enllaç de la reunió serà el següent:

 https://us02web.zoom.us/j/89949871428?pwd=Tjd3TDVmSmo3TUl3UWowTlhydGdyZz09

 - Dimarts 26 d’abril a les 17.30h, en format presencial, amb l’objectiu de visitar les instal·lacions. No es farà explicació del projecte però es resoldran dubtes. Cal demanar cita prèvia per correu electrònic lacasadelsarbres@gmail.com o per telèfon 93.431.59.19. Si reserveu cita per correu electrònic, cal que envieu el nom complert del vostre fill o filla, any de naixement, i confirmar si vindreu una o dues persones a la visita.

Us hi esperem!!