Escola Bressol Municipal La Casa dels Arbres

Trets característics del centre

L’escola bressol municipal La Casa dels Arbres fomenta la seva pràctica educativa en una visió global i integradora on les famílies en són partícips. Els eixos vertebradors de la nostra metodologia són fomentar el desenvolupament de l’autonomia, l’aprenentatge a través de l’activitat i la descoberta, la col·laboració i la creativitat mitjançant l’experimentació, la manipulació i el joc.

Serveis

  • Servei d’escolarització, destinat a l’escolarització d’infants dels 4 mesos als 3 anys durant l’horari establert i de conformitat amb la normativa aplicable.
  • Servei de menjador. Inclou el dinar i el berenar per als infants usuaris de l’escola bressol, que ho sol•licitin.
  • Servei d’acollida. Servei adreçat ales famílies amb dificultats per atendre els seus fills i filles fora de l’horari marc del centre i es concreten en una hora abans al matí o una hora després per la tarda. Aquest servei es prestarà sempre i quan hi hagi un nombre mínim d’infants.
  • Servei de formació adreçada a les famílies. Aquest servei està destinat a oferir un espai formatiu i de debat a les famílies i es desenvolupa atenent les directrius del “Programa d’acompanyament educatiu a les famílies”, de la Regidoria d’Educació.

Equipaments

Sales d’usos múltiples. Pati.

Adreça

AV Carrilet 133, 08902 L’Hospitalet, Barcelona.

Telèfon

93 431 59 19